Nu är det hög tid att vi som är EU och
EMU-motståndare organiserar oss !
Öppet brev från KPML(r) till alla EU-motståndare i Lysekils Kommun.

När Sverige lurades in i EU var motståndet stort i Lysekil. En klar majoritet av Lysekilsborna sade ett klart NEJ TILL EU.
Då var många engagerade i folkomröstningskampanjen och stadens gator var full av ett glödande EU-motstånd.
Sverige har nu varit medlem i EU i sex år. För arbetare och vanligt folk har det bara betytt försämringar. Välfärden rustas ner och privatiseras, pensionerna försämras, arbetslösheten permanentas.
Av folkligt förankrad politik finns inte mycket kvar. Solidaritet och jämlikhet är undanstoppade begrepp i EU-Sverige, liksom alliansfrihet och neutralitet.
Nu är Sverige ordförandeland i EU och överheten satsar allt på att vända EU-opinionen. Vi skall alla förvandlas till EU-vänner.
Eller åtminstone till snälla EU-kritiker. EU-motståndet skall brytas och bana väg för medlemskap i valutaunionen EMU.
Detta vill vi sätta stopp för.
Det är snart dags för det stora EU-toppmötet i Göteborg den 15 juni då EU motståndare från hela landet skall samlas i en jättedemonstration.

Vi vill med detta brev uppmana ALLA EU-MOTSTÅNDARE  att komma med och organisera motståndet i Lysekil. Vi vänder oss till alla som vill arbeta för kraven SVERIGE UT UR EU - NEJ TILL EMU.
Vi i KPML(r) föreslår att vi samlas till ett möte så snart som möjligt för att planera  gemensamma aktiviteter som bör utmynna i att vi blir så många som möjligt som åker till Göteborg den 15:e juni.
Vårt förslag är att vi träffas på vår partilokal Kungsgatan 57  Tisdag den 27/3 kl:19.

Vill du vara med och visa att vi EU-motståndare fortfarande är i majoritet ?

Hör då av dig till Stig tel:148 94 eller  Maria tel:138 91

Med vänliga hälsningar KPML(r) Lysekil
Ordförande Stig Berlin.

Tillbaka till KPML(r)